Dotter 13
1391 SK Abcoude
0294-281731 of 06-14202119

Pro Power Peel

Dermalogica Pro Power Peel

Dermalogica Pro Power Peel is Dermalogica’s krachtigste peeling tot nu toe.

Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid. Ik gebruik verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen binnen één behandeling toe worden gepast door laag op laag te werken. Hierdoor worden in één keer meerdere huidzorgen aangepakt.
Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.
In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseer ik een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

Nazorg instructies

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg advies en het juiste gebruik van nazorg producten thuis.


Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?

Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met dermalogica exfoliatie behandelingen tijdens eerdere gelaatsverzorgingen.


BioSurface Peel

Pro Power Peel 30

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.


Pro Power Peel 60

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voor optimaal resultaat adviseer ik een Pro Power Peel kuur met 1 x de Pro Power Peel 60 en 3 x de Pro Power Peel 30.Prijzen Pro Power Peel:

Pro Power Peel 30 €  77,50
Pro Power Peel 60 € 110,00
Pro Power Peel kuur (€ 27,50 korting)
1x Pro Power Peel 60 + 3x Pro Power Peel 30
€ 315,00