Dotter 13
1391 SK Abcoude
0294-281731 of 06-14202119

Microneedling

Op zoek naar een bewezen effectieve cosmetische behandeling voor huidverbetering? Dan is een microneedling behandeling iets voor jou! Microneedling is een van de populairste behandelingen van het moment. Deze behandeling stimuleert vernieuwing van de huidcellen, versteviging van de huid, vermindering van relif en een egalisering van de huidteint.

Wat is microneedling?

Bij het verouderen wordt de huid minder elastisch. Dat komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. 
 
Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van een speciale handzame ‘Dermapen’. Deze pen heeft een (wegwerp) opzetkop met zeer fijne naaldjes. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid waar zij minuscule gaatjes maken. De behandeling stimuleert het natuurlijk herstelproces in de diepere lagen van de huid en bevordert de doorlaatbaarheid van de huid. Na de behandeling zal de huid hard aan de slag gaan om de ultra fijne gaatjes in de huid te herstellen. Door het natuurlijk herstelproces en de aanmaak van nieuw collageen en elastine zal de huid zichtbaar strakker, steviger en jeugdiger ogen.

Het resultaat van microneedling uit zich in: 

  • een meer gladde en frisse huid 
  • fijnere poriën 
  • minder rimpels en fijne lijntjes 
  • verbetering van de huidstructuur 
  • vermindering van pigmentvlekken 
  • verminderen van (acne)littekens
Na de behandeling kan na de huid enigszins gevoelig, rood en licht gezwollen zijn. Dit is normaal en zal in de meeste gevallen geen hinder geven. Vermijd bloostelling aan zonlicht/zonnebank na iedere behandeling. Wanneer je naar buiten gaat adviseer ik om uw huid in te smeren met een zonnebrandcrème met een hoge SPF factor. 

microneedling

Prijzen microneedling:

Microneedling € 140,00
Microneedling + Pro Power Peel € 169,00
Microneedlingkuur
4 behandelingen ( 60,- korting)

500,00