Dotter 13
1391 SK Abcoude
0294-281731 of 06-14202119

IPL

IPL: Intense Pulse Light

Definitief ontharen door IPL

Nieuwe mogelijkheden bij definitief ontharen met IPL

Ideaal, altijd gladde benen, gladde oksels en altijd een verzorgde bikinilijn. Definitief ontharen betekent dus niet meer scheren of met crèmes aan de slag. Voor mensen met een plaatselijke overbeharing bijvoorbeeld in het gezicht of op de armen of benen is permanente ontharing een uitkomst. Met scheren ontstaan er toch altijd stoppeltjes en ontharingscrèmes geven vaak huidirritaties en ruiken bovendien niet prettig. Na de eerste behandeling zichtbaar resultaat. Het nieuwe apparaat, de Adéna, is het enige IPL apparaat dat ook dikkere witte en blonde haren kan behandelen. Verder kan met de Adéna ook de donkere huid (tot en met fototype 5) behandeld worden.

Alle ongewenste haren weg

IPL Staat voor Intense Pulse Light en werkt door middel van flitslicht. Geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en via het pigment in de haren getransporteerd naar de haarwortels. De haarwortels van haren in de groeifase worden door de warmte die hier ontstaat beschadigd zodat er geen haren meer uit kunnen groeien. Met een speciale techniek is het nu ook mogelijk dikkere witte en blonde haren te behandelen. Donkere donshaartjes waarbij eerder langdurig behandelen nodig was voor goed resultaat, laten zich door een speciale instelmogelijkheid beter behandelen.

Direct na de 1e behandeling zichtbare resultaten

Ongeveer 10 tot 15 dagen na de IPL-behandeling zullen de haren in het behandelde gebied uitvallen. Omdat alleen de haarwortels van de haren in de groeifase vernietigd worden, dient de behandeling gemiddeld 6 tot 10 keer herhaald te worden. Het aantal behandelingen verschilt per persoon omdat het afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding. De eerste behandelingen zijn om de 6 weken, daarna om de 12 weken.


Huidverjonging door IPL

Bestrijd de tekenen van het ouder worden met flitslicht

Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken, rode adertjes en rimpeltjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

Met skinrejuvenation kunnen we de volgende aspecten behandelen:


Verdere informatie:

skinrejuvenation

- Voor de prijzen van IPL, zie prijzen. Voor grote oppervlakten (zoals rug, borst, billen) wordt een prijs afgesproken n.a.v. het aantal flitsen.
- De behandeling heeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is. Dus 2 weken voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Ook na de behandeling een aantal dagen uit de zon blijven.
- De eerste behandelingen worden gegeven om de 6 weken. Hierna worden de tussenliggende perioden verlengd tot maximaal 12 weken.
- In veel gevallen van ernstige overbeharing is een bepaalde vergoeding door uw ziektekostenverzekering mogelijk. Neem contact op met uw verzekeraar om precies te weten voor welke vergoeding u in aanmerking komt.