Dotter 13
1391 SK Abcoude
0294-281731 of 06-14202119

Microdermabrasie

Inleiding Microdermabrasie
Dermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De "Diamond Peel" is de nieuwste mechanische peeling op basis van een diamantschijfje. Deze peeling kan op alle soorten huid toegepast worden. Door verschillende koppen te gebruiken hebben we de mogelijkheid om elk type huid en elke huidplooi, zelfs de meest gevoelige huid, te behandelen. Deze verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype. Tijdens het "peelen" met microdermabrasie vindt er tevens een vacuümproces plaats waardoor onmiddellijk onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct een verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

De verschillende toepassingen:
De "Diamond Peel" is uitermate geschikt voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Vette, verstopte, onreine huid
  • Vermindering van lijntjes, rimpels en grove poriën
  • Verwijdering van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • Activeren van de bloedcirculatie
  • Gladder en egaler maken van de huid
  • Verwijderen van onzuiverheden op de huid
  • Zonbeschadigde huid
Na de behandeling
De vernieuwde huid is vitaler, gezonder en elastischer. Na behandeling met de “Diamond Peel” wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd.

Microdermabrasie kan éénmalig of als kuur worden uitgevoerd. Een startkuur bestaat uit 4 behandelingen (1x in de 3 a 4 weken). Na 4 behandelingen wordt het vervolgtraject bekeken.

Universele peeling voor zowel vrouwen als mannen en voor de jongere en rijpere huid. Door een dermabrasie behandeling gaat men er gezonder en vitaler uitzien!

Door het verwijderen van de oude huidlaag worden de fibroblasten geactiveerd, die er weer voor zorgen dat de huid een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit, met als resultaat een jeugdiger uiterlijk.

Belangrijk is drie weken voor- en na de behandeling de zon te vermijden.

 

Prijzen microdermabrasie:

Gezichtsbehandeling incl. microdermabrasie ± 75min. € 112,50
Microdermabrasie ± 45 min. €  90,00
Kuur:
1x gezichtsbehandeling incl. microdermabrasie ± 75min.
3x microdermabrasie ± 45 min.
(€ 22,50 korting)€ 360,00